Blog Jak vyniknout na veletrhu

How to Stand Out at an Exhibition

Mít stánek na veletrhu může být skvělý způsob, jak oslovit nové zákazníky; nicméně se musíte ujistit, že tato investice bude mít maximální návratnost.

Ujistěte se, že návštěvníci budou vědět o vaší přítomnosti - samozřejmě můžete umístit banner na vašich webových stránkách nebo v e-mailovém podpisů , ale proč nezvážit zaslání
obrandovaných USB disků vašim klíčovým kontaktům, oznámit tak svou účast a zároveň poskytnout náhled vaší nabídky?

Přilákejte návštěvníky do svého stánku - exhibice se můžou zůčastnit desítky firem, s podobně zajímavými stánky, tak proč nepřilákat návštěvníky s vyhlídkou na  reklamní flash disk, nabitý
nabitý vašimi marketingovými materiály? Každý jednotlivec, který se zastaví u vašeho stánku, je váš potenciální zákazník.

Určitě mějte na paměti, že brožury a letáky budou rychle odloženy, jakmile výstava skončí. Vlastní značkový USB flash disk s vašimi digitálními marketingovými materiály však bude používán měsíce a roky a bude dávat vaší značce dlouhodobou a opakovanou expozici u cílového zákazníka zákazníka. Tím zajistíte, že vaše přítomnost na výstavě bude mít maximální dopad.

Zavolejte nám ještě dnes , nebo vyplňte
poptávkový formulář poptávkový formulář a my se vám ozveme . Pomůžeme vám s procesem objednávky a Vy můžete mít své nové reklamní USB flash disky za pouhých 6 dní.

flashbay Author: Matt Boland
Be first to leave a comment:
*
* Will never be shown
(if applicable)
Replies from Flashbay will be sent to you by email.
Po odeslání tohoto formuláře budou vaše údaje zpracovány v souladu s našimi zásadami ochrany osobních údajů.