Blog Evoluce USB Flash disků

Jako součást našeho odhodlání poskytnout nejvíce atraktivní a efektivní potisknutelné modely flash disků, se občas musíme rozloučit se staršími vzory a udělat tak cestu pro nové.

V roce 2013 jsme přivedli na trh řadu nových a zajímavých modelů a v tomto roce připravujeme ještě více. Naší filozofií je mít stálou a aktuální nabídku produktů, spíše než nabízet stále větší a matoucí škálu různých modelů. Aby jsme se ujistili, že naše modely jsou nové, aktuální a žádoucí, jak jen je možné, udělali jsme pár změn s příchodem nového roku. Ale nebojte se, máme úžasné alternativy pro modely, které již nejsou v naší nabídce, které posílí Vaši reklamní kampaň jako nikdy předtím.

Modely, které byly zařazeny do Flashaby síně slávy jsou Alu, Tie, Canvas a Torpedo. Ale nebojte se, pokud některý z těchto produktů byl Vaším oblíbeným, tak máýme nyní k dispozici lepší škálu alternativ než kdykoliv předtím a můžeme Vás ujistit, že budete mít tyto disky oblíbenější než předtím.

Pokud by jste chtěli cenovou nabídku pro některý ze zajímavých modelův naší nabídce, tak se můžete obrátit na Vašeho Account Managera či vyplnit náš kontaktní formulář na našich stránkách. Zašleme Vám na míru vytvořený virtuální náhled, který Vám ukáže, jak budou Vaše USB disky vypadat, společně s přizpůsobenou cenovou nabídkou, která bude odpovídat Vašim potřebám.

clip_usb
Pokud jste si již dříve objednali ALU Flash disk, tak bychom Vám doporučili Ellipse a Focus jako vylepšené alternativy.


clip_usb
V případě, že Tie byla Vaší předešlou objednávkou, tak by jsme Vám doporučili  Ink a Pop USB Flash Disky.


clip_usb
 Trix a Image jsou perfektní náhražkou pro USB Canvas .


clip_usb
A v případě, že Torpedo bylo Vaším USB diskem, tak by jsme Vám doporučili pro zvážení Pod či Kinetic  pro Váš příští projekt.

flashbay Author: Monica Olsen
1 Comments | Leave yours 
Braden Bills | 05 Apr, 2016
I think that it's interesting to see how USBs have been evolving. These would be the perfect things to give out for promotional reasons, too. Stuff like the pen that has a flash drive in it would be very useful for anyone who works in an office! Thanks for sharing!
*
* Will never be shown
(if applicable)
Replies from Flashbay will be sent to you by email.
Po odeslání tohoto formuláře budou vaše údaje zpracovány v souladu s našimi zásadami ochrany osobních údajů.