Blog Kreativní způsoby distribuce hudby pomocí USB Flash disků

Vlastní Flash disky jsou prostě skvělé high-tech propagační dárky, jsou velice univerzální a mají širokou škálu průmyslových odvětví pro propagační účely.

Hudební průmysl je skvělým příkladem toho, jak konkrétní odvětví využívá vlastní USB disky  velmi jedinečným způsobem: distribuce nových alb, dárkových předmětů pro fanoušky, lístků na koncerty či festivaly nebyla nikdy jednodušší díky high-tech reklamním USB diskům. Flashbay, s více než 10-ti letou zkušeností je světová jednička na trhu s vlastními USB, data mohou být nahrána na Vámi vybraný model a kapacitu, takže je vše připraveno k distribuci v okamžiku, kdy obdržíte Vaši objednávku. Můžeme také přizpůsobit Vaše Flash  disky více s velkým výběrem příslušenství, které zajistí že Váš USB disk bude nezapomenutelný pro Vaše nejdůležitější publikum.

Máme hodně spokojených zákazníků z hudebního byznysu a jejich úspěchy jsou opravdu inspirující. Kapely které myslí napřed, jako je americká popová skupina Josh Davis, kapela se rozhodla začít prodávat svou hudbu na USB flash discích, spíše než na tradičních CD. To jim umožnilo poskytovat jejich fanouškům nové a kreativní způsoby distribuce hudby pomocí USB Flash Disků  například zúčastnit se koncertů, spolu s dalšími propagační a informační materiály o kapele. Podobně, polská rocková kapela Yoga Terror používá upravenou verzi našeho Lizzard Náramku USB, aby jejich fanouškovská základna měla přístup k exkluzivním výhodám, jako jsou volné vstupenky, bonusové skladby a slevy na koncertech. Také nadcházející švédská hip-hop skupina Näääk používá Wafer USB kartu k uvolnění nejnovější produkce, která jim zajistila výstup na snídaňové TV show, která je sledována celou zemí.

Pokud jste v hudebním průmyslu, médiích nebo jiném tvůrčím průmyslu a chcete se dozvědět o tom, jak Vám Flashbay může pomoci k úspěchu a posunout Vás na vyšší úroveň například v organizování festivalu či koncertu,tak se s námi spojte již dnes a zrealizujte Váš projekt jen v 6-ti pracovních dnech!



How The Josh Davis Band used USB Flah Drives to promote their music

flashbay Author: Dave Barret
2 Comments | Leave yours 
grupoalterna , grupoalterna | 05 Feb, 2015
Información muy útil para mí admin muchas gracias y aquí encontré mejor enlace para promoción unidades Flash si alguien realmente buscando promoción unidades Flash en venta por mayor sólo haga clic en este enlace:
grupoalterna(dot)com
BulkUSB | 15 Nov, 2013
Great idea for music Industry, Promote your brand and music in a unique way by distributing your music and other promotional items like tickets or passes preloaded in promotional customised USB drives with your brand's name and logo.
*
* Will never be shown
(if applicable)
Replies from Flashbay will be sent to you by email.
Po odeslání tohoto formuláře budou vaše údaje zpracovány v souladu s našimi zásadami ochrany osobních údajů.