Blog USB náramek pro Vaše fanoušky

YOGA TERROR, mezinárodní rocková kapela pocházející z  Polska, přešla na nový způsob spojení s fanoušky po celém světě. S použitím stylového USB náramku Lizzard, Jóga Terror vytvořili FanDrive, revoluční způsob, jak odměnit fanoušky. Zakoupením tohoto FanDrive získají příznivci kapely speciální bonusy, jako jsou volné vstupenky, slevy na koncerty, bonusové skladby zdarma a možnost podílet se na dalších projektech Jógy Terror (a navíc 4 GB paměti na jejich zápěstí!).

Naše USB náramky jsou skvělý nápad pro ty, kteří chtějí zábavný propagační nástroj, jenž budou lidé pravidelně používat. Ideální pro vydávání alb, hudební festivaly a divadelní představení. Náramky jsou vyrobeny z pružného silikonu a dodávají se v široké paletě barev se dvěma plochami pro tisk loga nebo zprávy.

Distribuce hudby na USB disku, náramku nebo kartě je stále populárnější, viz náš poslední příspěvek, kde švédská Hip-Hopová skupina Näääk podpořila vydání jejich posledního alba naší stylovou USB kartou Wafer.

Yoga Terror USB FanDrive video

USB Fan Drive


flashbay Author: Sam Sanchez
1 Comments | Leave yours 
Don Theorist, LightCollective | 21 Dec, 2013
awesome idea... you could even distribute all your albums and link up with other artists to build that bigger musical picture that seems to be appearing all through music with a central Holy Spirit, to the limits licking out them magical lyrics, soul spiritual healing as the truth, love and Light starts revealing 
USB crew coming through and forever on TUNE... :)
*
* Will never be shown
(if applicable)
Replies from Flashbay will be sent to you by email.
Po odeslání tohoto formuláře budou vaše údaje zpracovány v souladu s našimi zásadami ochrany osobních údajů.