Blog USB pero Note

Note USB Memory Pen USB  pero Note je žhavou novinkou v naší řadě multifunkčních USB flash disků, je určeno pro úspěšnou propagaci Vaší značky, a také je praktickým a užitečným produktem. Elegantní pero USB Note je navrženo tak, aby s ním bylo psaní, co nejpohodnější , a zároveň jeho přidanou hodnotou je snadno přístupný USB flash disk, který takto budete mít vždy při ruce.

Dva malé magnety zajišťiují USB disk na konci pera, které ale můžete snadno odstranit, v případě, že potřebujete přístup k datum.

Praktické a zábavné USB pero Note je perkektním firemním dárkem.

Tento produkt je k dispozici v osmi standardních barvách s kapacitou až 64 GB.  Pero USB Note značně přispěje k úspěchu Vaší propagace a marketingové strategie. Kontaktujte nás ještě dnes, rádi Vám zašleme  bezplatné vzorky nebo cenovou nabídku. Objednávky jsou doručeny do 10ti pracovních dnů.
 
 
 

flashbay Author: Monica Olsen
2 Comments | Leave yours 
Chris , Flashbay | 03 Aug, 2015
Hi Alice,

Thanks for getting in touch.

The quickest way to get a quote is to fill out our Quick Quote form below. One of our Account Managers will then be in touch as soon as possible.

http://www.flashbay.sg/contact/flash-drive-prices

Many thanks,

Chris at Flashbay
Alice Poh, The Giftz Planner | 02 Aug, 2015
Hi sir/madam,

Our client is keen in order 170pcs of 16gb and 120pcs of 32gb note usb pen.  Kindly quote us the price and delivery lead time.

Await your reply adapt.

best regards,
Alice Poh (hip:65-6388 1336)
*
* Will never be shown
(if applicable)
Replies from Flashbay will be sent to you by email.
Po odeslání tohoto formuláře budou vaše údaje zpracovány v souladu s našimi zásadami ochrany osobních údajů.